Bedrijven

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat bewegen  een positief effect heeft op de gezondheid. Het is daarom zinvol om sporten op het werk aan te bieden. Fitte en actieve werknemers hebben een betere concentratie, zijn productiever en gaan beter om met stress. 

Zitten uw werknemers veel? Dan is het belangrijk dat zij een juiste lichaamshouding aannemen en voldoende bewegen. Met Chi Walking en Chi Running leert uw personeel vanuit een goede houding efficiënt en blessure vrij te lopen: twee vliegen in één klap dus. 

Wilt u bewustwording bij uw medewerkers? Laat ze laagdrempelig kennismaken met Chi Walking en Chi Running met bijvoorbeeld een clinic of een teambuildingsactiviteit. Kiest u liever een preventief programma? Denk dan aan een cursus van een aantal weken waarin u gezamenlijk toewerkt naar een evenement. Of organiseer een wekelijkse hardloopgroep of wandellunch binnen uw organisatie 

Benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Stuur een mail naar info@lopeninbalans.nl of bel: 06-57142007. Ik denk graag met u mee. 

Clinic Mindful (Lunch)Wandelen

Mindful wandelen is zorgen dat je in het hier en nu bent. Je blijft daardoor minder nadenken aan zaken uit het verleden of die nog gaan komen. Met als doel je gedachten even te laten voor wat ze zijn en bewust in het moment te zijn.  Het kan je creativiteit stimuleren. 

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt uitleg over wat een goede houding is met een aantal praktische oefeningen in stilstand en tijdens het wandelen.
  • Je krijgt ademhalingsoefeningen aangereikt die je tijdens je werk en tijdens het wandelen direct kunt toepassen.
  • De groep bestaat uit maximaal 15 personen.
  • De clinic duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur en de kosten zijn 15 euro per persoon.     

Geïnteresseerd? Neem contact op                   

Floris : Laatst een leuke clinic Mindful Wandelen gevolgd waarin uitleg werd gegeven over Chi Walking. Ook al had ik in het verleden Tai Chi gedaan, heb ik toch weer leerzame aspecten opgestoken. Zeer inspirerend en kan het iedereen aanbevelen!!